Medlemmer

Associationen Dansk Biobrændsel har pr. 1. august 2020 16 medlemmer. Herunder kan du læse mere om hver enkelt medlemsvirksomhed.

Bio-Brændsel Danmark A/S
Huginsvej 12
4100 Ringsted

Bio-Brændsel Danmark blev grundlagt i 1996 og ejes og drives af brødrene Lars og Christian Meldgaard. Vi opsækker træpiller på vores lager i Ringsted og distribuerer dem med egne lastbiler på Sjælland og til resten af landet med Danske Fragtmænd.

Brødr. Ewers A/S
Ellegårdvej 19
6400 Sønderborg

Brødr. Ewers A/S er totalleverandør af alle grovvarer og mange følgeprodukter til landbruget. Med 3 foderfabrikker og mere end 10 afdelinger, er Brødr. Ewers A/S repræsenteret med afdelinger i hele Danmark. EwersEnergi, som er en del af Brødr. Ewers A/S, forhandler kvalitetstræpiller, træbriketter og træpiller til strøelse.

CM Biomass
Klubiensvej 22
2150 København

CM Biomass Partners blev stiftet i 2009 som et datterselskab til Copenhagen Merchants. Virksomheden har over 40 ansatte med internationale kontorer i Rusland, USA, Letland, Sverige, Italien, Tyskland og England. I dag handler CM Biomass ca. 2.500.000 ton træpiller årligt til bl.a. Ørsted, HOFOR, Drax, RWE og Engie.

Dansk Træemballage A/S
Banevej 3, Haastrup
5600 Faaborg

Dansk Træemballage A/S er en af Europas førende virksomheder inden for produktion og salg af træemballage med fabrikker i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. I Danmark driver vi også Danmarks største savværk og producerer træpiller, som markedsføres under navnet stampemøllen.dk

DLG
Ballesvej 2
7000 Fredericia

DLG-koncernen er et af Europas største grovvareselskaber og er ejet af de danske landmænd. Koncernen er udbyder af træpiller på det danske marked via hhv. salgsorganisationen i DLG og DLG’s 40 butikker samt webshoppen landogfritid.dk.DLG har aktiviteter i 18 lande og ca. 6.400 medarbejdere.

DV Energy A/S
Kornmarken 1
8464 Galten

DV Energy A/S, der er en del af Danish Agro koncernen, varetager indkøb af energiprodukter – olie, smøreolie, adblue, træpiller, træbriketter, gas m.v. til alle koncernens selskaber samt til medlemmerne af DLA Agro.

Ekman Denmark Aps
Lundvej 24
8700 Horsens

Ekman er med mere end 40 kontorer verden over en global aktør inden for skovrelaterede produkter. I Danmark er virksomhedens fokus træpiller med udgangspunkt i træpillefabrikken i Vildbjerg og fire eksterne lagre rundt om i landet.

German Pellets Denmark ApS
Bakkedraget 7
8990 Fårup

German Pellets ApS er et datterselskab under Wismar Pellets GmbH i Tyskland, som er en af de største producenter af DIN og ENplus certificerede, bæredygtige træpiller i Europa. Selskabets samlede produktion er ca. 235.000 tons årligt.

Guldager Energi A/S
Grønlandsvej 28 D
8700  Horsens

Guldager Energi A/S er et familieejet energihandelsselskab grundlagt i 1946.I 1986 overtog 2. generation firmaet og opdelte siden virksomheden i hhv. Guldager Energi A/S og Kosangas Syd- og Østjylland ApS. Hovedaktiviteten hos Guldager Energi A/S er i dag handel med og palletering af træpiller.

Hjaltelin ApS
Caspar Müllers Gade 32
6000 Kolding

Hjaltelin ApS er et familiefirma, som blev etableret af Ole og Merethe Hjaltelin i 1996. Virksomheden Hjaltelin ApS ligger på havnen i Kolding, hvorfra den importerer, oplagrer, opsækker og handler med alle former for biobrændsel til alle kundesegmenter.

Hornsyld Købmandsgaard
Nørregade 28
8783 Hornsyld

Hornsyld Købmandsgaard er et privatejet grovvareselskab grundlagt i 1932. Vi samarbejder med dansk landbrug og sælger biobrændsel, fyringsolie og landbrugsdiesel over hele Danmark samt brændstof fra 25 tankstationer i Jylland.

Højlund Mølle
Ørbækvej 268A 
5892 Gudbjerg 

Højlund Mølle er en traditionel grovvareforretning, som har tilpasset sig landbrugets strukturudvikling, men bevaret den gode service. Virksomheden har 4 afdelinger fordelt på Fyn, der fokuserer på træbrændsel, hobbyfoder samt servicering af mindre landbrug.

KV Energi
Nørremarken 1
6753 Agerbæk

KV Energi Aps er et jysk handelsfirma, som siden 2006 har importeret træpiller, trætårne og briketter fra bl.a. Tyskland, Polen, Ukraine, Rusland og Baltikum. Virksomhedens primære kundekreds er B2B-segmentet.

Schultz Shipping A/S
PO Box 44
Vestre Havneplads 2
4400 Kalundborg

Schultz Shipping A/S, grundlagt 1926 i Kalundborg, er en logistikvirksomhed med egne lagre i flere danske havne med hovedvægt på bulk-varer. Vi tilbyder lager, opsækning, toldarbejde, skibsklarering og befragtning med egne minibulker skibe.

Verdo Trading A/S 
Agerskellet 7  8
920 Randers NV  

Verdo Trading A/S køber og sælger bæredygtige træpiller, træflis og andre bioenergiprodukter. Gennem vores lagre og opsækningsfaciliteter i Randers, Næstved og Horsens distribuerer vi certificeret biomasse til hele Danmark –blandt andet under vores varemærke for træpiller, Heatlets.

Hvem kan blive medlem af ADB?

Virksomheder eller personer, der ønsker at blive optaget i ADB, skal være aktive inden for området biobrændsel som enten producent, ladningsimportør, havnestevedore og/eller agent.

Medlemskabet omfatter alle medlemsvirksomhedens afdelinger og eventuelle datterselskaber, søsterselskaber etc. inden for samme firmagruppe.

Det er bestyrelsen, som godkender optagelsen af nye medlemmer.

Ønsker din virksomhed af søge om medlemskab? Så kontakt formanden. Klik her

Fordele ved et medlemskab af ADB

Bliv del af et fagligt fællesskab og et stærkt netværk

Få nem adgang til ny viden i branchen

Opnå øget indflydelse på medier og myndigheder

Bidrag til at styrke branchens image